To ravne

Fruen og jeg blev medlem af grundejerforeningen Lisevang73 i 2006, da vi købte sommerhus på Albrecht Jensensvej. Referater fra foreningens generalforsamlinger og bestyrelsesmøder modtog vi de første år herefter på papir afleveret i vores postkasse.

Der var et helt åbenlys behov for en hjemmeside, hvor grundejerne på let måde kunne hente de dokumenter og oplysninger, de måtte have behov for i forskellige situationer.

Jeg påbegyndte arbejdet med hjemmesiden www.Lisevang73.dk i starten af 2012. I juli 2012 inviterede jeg den daværende bestyrelse og præsenterede resultater. Efter præsentationen af min hjemmeside ønskede bestyrelsen hurtigst muligt, at starte et samarbejde og bruge www.Lisevang73.dk som talerør.

Fra starten i 2012 og gennem de følgende år udbyggede jeg systematisk www.Lisevang73.dk dels med de af skiftende bestyrelser udsendte referater fra generalforsamlinger, bestyrelsesmøder etc. dels med kloaktegninger, matrikelkort etc. som jeg lånte og fik professionelle til at digitalisere til mig.

Da grundejer Margit Larsen forlod foreningens bestyrelse i 2013 havde hun samlet et komplet og omfattende papirsarkiv fra foreningens start i 1973. Jeg lånte dette arkiv og kunne derfor indscanne alle dokumenter fra foreningens start og frem til 2012 - altså alle de år, hvor alle foreningens referater blev udsendt på papir og derfor manglede på www.Lisevang73.dk. Disse dokumenter findes i dag under punktet 'Historisk Arkiv'. Dermed blev www.Lisevang73.dk komplet og rummer nu alle væsentlige dokumenter i hele foreningen Lisevang73' historie frem til nu.

I marts 2019 opsagde bestyrelsen for Lisevang73 det samarbejde, der var startet i 2012. Bestyrelsen fandt den daværende teknologiske platform for www.Lisevang73.dk for svær tilgængelig. Bestyrelsen ville derfor starte op på en ny og sin helt egen hjemmeside og finde en platform så simpel, at den kan betjenes uden væsentlig indsigt i Web-administration. Det initiativ opgav bestyrelsen. Siden er platformen fornyet mange gang i takt med den teknologiske udvikling.

I konsekvens heraf er teksterne i www.Lisevang73.dk ændret. så det klart fremgår, at siden ikke længere er bestyrelsens talerør og medie. Hjemmesiden www.Lisevang73.dk er nu alene et komplet bibliotek med alle dokumenter i Lisevang73' historie frem til nu - et bibliotek stillet frit til rådighed for alle foreningens medlemmer. Jeg har valgt at gøre dette, da medlemmerne har et behov for let adgang til dokumenter som Vedtægter, Ordensregler, kontingent etc. som eksempelvis er samlet under punktet 'Ejendomsmægler side' til brug i forbindelse med køb/salg m.v.Lille stær

Derfor rigtig velkommen til www.Lisevang73.dk, som jeg håber mange grundejere vil have glæde af. 

Kristian Kousholt