Velkommen til Lisevang73.DK

Den 11. april 2020 meddelte bestyrelsen, at den havde valgt at aflyse generalforsamlingen 2020, og udsendte den 5. juni 'Dagsorden for aflyst generalforsamling 2020' samt 'Regnskab 2019 - Revideret' og 'Regnskab 2019 - bemærkninger'.

Aflysning af generalforsamlingen medfører at medlemmerne ikke kan vedtage bestyrelsens beretning og regnskab. Endvidere kan medlermernes forslag til generalforsamlingen heller ikke behandles. Heller ikke forslaget om, at pålægge bestyrelsen at slette den ulovlige kopiside www.Lisevang-73.dk (en direkte kopi af denne hjemmeside) for at undgå stævning for krænkelse af ophavsret.

Bestyrelsen fortav den ulovlige kopiering overfor generalforsamlingen i 2019 - uanset at de forinden havde hyret en advokat for at undgå fogedforbud, og uanset at de forinden var blevet tvunget til at lukke siden midlertidig. Som det fremgår af bestyrelsens kommentarer til regnskab 2019 betød udgifterne til advokat og kopist (kr. 22.561,-) at regnskab 2019 viser underskud.

Det er ikke i medlemmernes interesse, at bestyrelsen fortsat styrer foreningen Lisevang73 mod en retsag, der efter skøn fra bestyrelsens egen advokat vil koste foreningen et sekscifret beløb. Og taber foreningen retsagen - og det vil den gøre - kommer yderligere omkostning iform af bøde, modpartens omkostninger og erstatning.

Foreningen kan undgå dette ved at medlemmerne (GF) pålægger bestyrelsen at slette den ulovlige kopi  www.Lisevang-73.dk.  En side ingen har glæde af.

Undermenu